tiistai 30. marraskuuta 2010

Jouluisia tuikkukortteja

Vihdoinkin sain nämä tuikkukortit valmiiksi. Aihiot olivat olleet valmiina jo pari kuukautta. En vaan saanut kasattua, ennenkuin nyt. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

maanantai 29. marraskuuta 2010

Uusi stanssi.

Tällainen pieni ostos tällä kertaa.Tilasin täältä. 

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

P*skarteluhaaste #67 -ruutuja

Haasteeseen, kortti. Ruudut oli teemana. Tällainen kortti. Harmi että teksti tuli vinoon. :/ Kohdistaminen oli hankalaa kumileimasimella. olisi pitänyt leimata ensin ja sitten kiinnittää muut kohteet.

lauantai 27. marraskuuta 2010

Enkelikuoro

Kuului laulu enkelten kautta vuorien.... Tein enkelikuoron, tarkoitus on laittaa enkelit joulukuusehen roikkumaan.


lauantai 20. marraskuuta 2010

Syntymäpäiväkortti

Pojalle syntymäpäiväkortti. Kulmiin embossasin kullalla kulmakoristeet. Muuten yksinkertainen kortti. Tällä leimasimella on nyt tehty ensimmäinen kortti. Vaikka olen omistanut leimasimen jo hyvän aikaa. Hyvää päivänjatkoa.

perjantai 19. marraskuuta 2010

P*skarteluhaaste #66

P*skarteluhaaste #66. Haasteena oli max 4 koristetta. Kortissani on kolme kukkaa.Hyvää viikonloppua!

torstai 18. marraskuuta 2010

Lisää puuhelmiä

Punaiset helmet. Nyt olen tehnyt kahdet ja ajattelin että taidan tehdä hieman erilaiset seuraavaksi. Saa nähdä. Hyvää päivänjatkoa!

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Joulukortteja Joulutähdellä!

Joulukortteja Joulutähden kera! Nämä tein jo viime viikon loppuna mutta olivat vaille: Hyvää Joulua tekstileimaa. En vain meinannut saada tehtyä loppuun/valmiiksi asti kortteja. Itse olen kuitenkin tyytyväinen näihin kortteihin ja  meinasin osallistua näillä p*skikseen mutta ajattelin sitten että jos tässä tässä kortissa onkin enemmän koristeita kuin 4 kpl (jos kulmatarrat lasketaan niin siinä on jo 3 koristetta + joulutähti+kullanväriset pallukat )

Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia. Tässä olen yrittänyt kuvata joulutähden kimallusta!

tiistai 16. marraskuuta 2010

Lumiukko!

Lasten kanssa pyöriteltiin lumiukko! Eilen oli niin kosteaa lunta että teimme lumiukon! Leikkisästi voi sanoa että oltiin "lumitöissä!"

maanantai 15. marraskuuta 2010

Postin tuomaa..

Puuhelmiä! Täältä. Täällä tosi nopea toimitus! Kiitos!

No niin!!! Tässä tämä karkulainen on! Siis tämä matkasi  Suomen Itellan kyydissä 8 vrk:tta! Uusi ennätys! Kuitenkin kiva että tuli perille; parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tämän paketin tilasin täältä. Kiitos vierailustasi blogissani! Nyt menen lumitöihin!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Hyvää Isänpäivää!

Tällaiset helmet puuhelmistä! Arvatkaapa kuka on nyt hurahtanut puuhelmiin?! 

Tämä on  valmispaketti (tee se itse)  ja ostettu  Kauhajoen Taito -liikkeestä. Mielestäni oiva lahja Idea!!!   Hyvää Isänpäivää ja aurinkoista sellaista.

lauantai 13. marraskuuta 2010

Kahvipussikoreja...

Tässä kuvassa on kuvattuna kaikki että pystyy hahmottamaan koot. Sen verran tein kahvipussi kursseilla matskua että en varmaan hetkeen väkerrä kahvipusseista mitään. :) Kyllähän koreja on mukava punoa mutta suurin työ on nauhojen leikkauksessa,taittelussa ja ompelussa joka on todella aikaa vievää...
Iso kori on ostoskori. Näitä tein kaksi kappaletta! Toinen siis menee pukinkonttiin jouluna.

Tässä on sellainen minikori. Kahvipaketin pohjankokoinen. Tänne voisi laittaa namusia ja sellofaani päälle ja kaunis rusetti ja koristelut!

Pannunalunen. Taittelusta johtuen saatiin kiva kuvio aluseen. Kuva on ylivalottunut..

Pikkuinen kori. Tämä on suosikkini. Tänne mahtuu lompakko, kännykkä ja avaimet ihan hyvin.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Isänpäiväkortti

P*skarteluhaaste # 65 - niittejä ja nappeja. Isänpäiväkortti. Mininappeja kortin kulmissa ja työkalu on haaraniitti. Tällainen yksinkertainen kortti.


torstai 11. marraskuuta 2010

Postin tuomaa..

Tämä magnolia leima oli sellainen että halusin sen! Ja toinen oli tämä stanssi. Stanssia jo kokeilinkin, hyvin leikkasi verrattuna magnolian stansseihin joita en enää varmaankaan osta. Hinta / laatu eivät ole kohdallaan! Klemmarikellarista on tulossa paketti joka on viimeviikon perjantaina  luettu Turun postikeskukseen mutta, ei vain  lähde Turusta eteenpäin! mrrrr... Odottelen täällä päässä kovin kärsimättömästi!!!! Kiitos taas kaikille blogissani vieraileville. Ja kaunis KIITOS teille jotka kommentoitte!!!

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Joulukortteja

Tällaisia lumiukko joulukortteja jossa toivotellaan valkeaa joulua! Meillä on nyt ainakin  20 cm lunta. Toivottavasti lumi pysyisi jouluun asti maassa ja saataisiin valkea joulu! Hyvää päivän jatkoa!

tiistai 9. marraskuuta 2010

Joulukortteja


Leimasimet joita on kortissa käytetty;  Magnolia enkeli leimasin (oikeaa nimeä en muista!).  Artemion nuoti,tekstit leimasinsetistä; nuotteja. Tähti stanssi on Spellbindersin.  Distress Ink  =  Broken China Muut väritykset vesiväreillä. Vaikeaa, mutta ei voi oppia, jos ei vaan harjoittele sitkeästi. :/  
Kimalleliimaakin on käytetty...

maanantai 8. marraskuuta 2010

Joulukortteja

Cuttlebugilla on ollut töitä. Tein tällä samalla "kaavalla" punaisia ja vihreitä kortteja. Ihanaa aurinkoista Päivää!

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Joulukortteja

Nämä 4 joulukorttia ovat yksiosaisia.

 
Tämä joulukortti taas on nuutattu vähän erilailla. Vähän lumihitaleita koristeena.Tähän malliin, olen taas leimannut; Hyvää Joulua, etusivulle.
Aurinkoista päivää! Kiitoksia kaikille blogissani vieraileville ja kommentit ovat aina ihania saada! Niistä saa kummasti potkua kortteiluun...