lauantai 13. marraskuuta 2010

Kahvipussikoreja...

Tässä kuvassa on kuvattuna kaikki että pystyy hahmottamaan koot. Sen verran tein kahvipussi kursseilla matskua että en varmaan hetkeen väkerrä kahvipusseista mitään. :) Kyllähän koreja on mukava punoa mutta suurin työ on nauhojen leikkauksessa,taittelussa ja ompelussa joka on todella aikaa vievää...
Iso kori on ostoskori. Näitä tein kaksi kappaletta! Toinen siis menee pukinkonttiin jouluna.

Tässä on sellainen minikori. Kahvipaketin pohjankokoinen. Tänne voisi laittaa namusia ja sellofaani päälle ja kaunis rusetti ja koristelut!

Pannunalunen. Taittelusta johtuen saatiin kiva kuvio aluseen. Kuva on ylivalottunut..

Pikkuinen kori. Tämä on suosikkini. Tänne mahtuu lompakko, kännykkä ja avaimet ihan hyvin.

3 kommenttia:

 1. Vautsi miten upeita koreja/kasseja:) Itse kauppakasseja tehneenä tiedän mikä homma näissä on, aikas paljon kärsivällisyyttä täytyy olla!
  Upea kuvio tuossa pannunalusessa:))
  Hyvää että laitoit oikean "hihnan", sitä ei nim. kannata tehdä noista pusseista ainakaan isoon kassiin koska se hajoaa ihan ekaks.

  VastaaPoista
 2. Joku on ollut todella ahkerana. Itsekin joskus keräsin kahvipusseja tarkoituksena tehdä punottukori, mutta totesin aloittamatta ettei ole minua varten tämä harrastus. Ostinkin valmiin korin, jossa on kiva kuljettaa cuttlebugia, levyjä ja stansseja =)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä, että joku on ihan valmiiksi saakka näitä kahvipusseista tehtyjä asioita saanut. Itse olen kerännyt Juhlamokka pusseja reilut kaksi vuotta, ystäväni Minna on luvannut olla opettajanani, kun inspiraation tekemiseen saan. Juuri tuo mainitsemasi esityö; ompelu ja leikkaus on ollut tähän saakka se kynnys, miksi ei mulla mitään tapahdu :(

  VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!