tiistai 31. toukokuuta 2011

Hopeatöitäni 3.

Japanese bullseye.  "japanilainen häränsilmä" Tämä on suosikkini! Tässä on käytetty kaiken kokoista lankaa ja erikokoisia lenkkejä.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Hopeatöitäni 2.

Tässä on RISKU. Pahan karkottaja. Käy rintaneulana ja riipuksena. Takana ketjua varten lenkki. Hopealevystä leikattu. Ekaa kurssia käyvälle eli minulle, oli "haastava" tehtävä!

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Magnolia haaste #59

Haaste luonnoksen mukaan,  magnolia haaste #59 Tästä kortista tuli yllättäin Yo-kortti.

Hopeatöitäni

Tässä aikapäivät lupaamiani kuvia töistäni. Tarkoitus oli kuvata uudellen kaikki työt, mutta en ehdi. Tein lapsilleni piina-ketjuja ja tein kivihelmistä riipukset. Helmihatut helmien päälle..  Lanka oli 0,8mm 925 hopeaa. Lenkki oli 2,5 veivillä. Kuvia tulee päivittäin aina noin parin viikon ajan, ajastettuna!

P*skarteluhaaste #92 - Bingo

 P*skarteluhaaste #92 - Bingo. Kiitos kortti!! Valitsin rivin; piparireuna, pyöreä muoto ja pitsi. Pitsin tein magnolian pitsistanssilla. Jos ei lueta pitsiksi saa hylätä osallistumiseni. :)

Bingo! -Haaste #12

Bingo! -Haaste #12.  Rivini: ressattu,kakkupaperi ja perhonen. Uskalsin minäkin ostaa tämän herkullisen perhos stanssin. Alkuun en vaan ollut varma, sopiiko cuttlebugiin? Sopii!!! Taustapaperi on tapettirullasta. Kakkupaperi tiimarista. Ja kukat mistä lie ostettu... Kiva kun poikkesit!


keskiviikko 25. toukokuuta 2011

3D Kortteja lisää

Lisää kortteja. Tykkään näistä 3D kuvista!

tiistai 24. toukokuuta 2011

3D kuvia Cd-levyjen kera..

No niin tässä näitä 3d kortteja .. Ihan peruskamaa.. 3D- kuvat ovat vähän paksumpaa materiaalia. Ja plussana mainittakoon, olivat myöskin valmiiksi stanssattuja. .

 Tämä 3D-kuva on pyramidikuva ja on taas sitten vähän  ohuempaa paperia. Ihanaa toukokuuta kaikille vaikka on vähän tuulista ja sateista!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Hiljaista blogissa - Kotona ei!

Tein 3d-cd kortteja ison läjän. Tässä niistä yksi. Meillä  vietetään viikonloppuna vanhimman lapsen rippijuhlia ja samalla vietämme nuorimman lapsen syntymäpäiviä! Neiti täyttää 2.v. Töitä olen paiskinut puutarhassa ja sisällä siivoten ja leipoen. Tarjoan lähiomaisille ruoan. Ystävät ja tuttavat saavat päivällä kakkukahvia. Tässä siis syy miksi korttihaasteita on jäänyt väliin. Aika ei vaan riitä. :)

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Magnolia haaste #56

Haaste luonnoksen mukaan. Tein viime yönä tämän kortin ulkomuistista. Tekstin laitoin väärään paikkaan. "Tacky gluella" liimattu. En voi irrottaa... . Hyvää ja aurinkoista päivää. Minä menen ulos perustamaan kukkatarhaa..:)

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Hyvää Äitienpäivää!

Hyvää ja aurinkoista Äitienpäivää kaikille äideille!

lauantai 7. toukokuuta 2011

perjantai 6. toukokuuta 2011

Magnolia haaste #55

Viime tippaan meni äitienpäiväkorttien valmistus. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Magnolia haaste #55. Ihanaa kun ulkona lämpenee ilma! Aurinkoista päivää kaikille.  Jätäthän puumerkin että voin tehdä vastavierailun!

torstai 5. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste #89

Läpinäkyvää--- oli haasteena. Käytin todella hentoa tyllinauhaa josta näkee läpi.Nauha on lähestulkoon kirkasta ja ainoastaan kuviointi on valkoista.Kiitos vierailustasi blogissani. Ihanaa päivää kaikille!


keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Bingo! -Haaste #10

Bingo! Haasteessa on värit aiheena tällä kertaa. Minä valitsin suoran turkooosi - valkoinen - vihreä. Hyvää päivän jatkoa!!