torstai 24. helmikuuta 2011

Oakley slipoverissaan


Oakley istuu valmiina juhlimaan synttäreitä. Nämä lähtevät pojan 3-v. synttäreiden kutsuna kummeille...Jäivät kyllä ihan viime tippaan. Täytyy viedä kutsutuille"käteen"...

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #79

P*skarteluhaaste #79 , haaste kuuluu;  harmaa + 1 muu väri. Tässä korttini 100 vuotiaalle. Aurinkoista päivää kaikille!

tiistai 22. helmikuuta 2011

Vanha auto

Koukussa kortteihin haaste 23: " Tee korttisi leimaamalla, myös taustapaperikin". Tässä korttini. Halusin testata tätä uutta leimasinta. Tällainen oli lopputulos. Onnittelukortti miehelle, ilman turhia liehukkeita! :)


Leimasin; Kort & Godt,veteranbil

maanantai 21. helmikuuta 2011

Magnolia haaste #45

Merirosvoillaan. Hurrrrrjasti Onnea!  Tässä korttini haasteeseen.Valitettavasti kuvan laatu ei ole paras mahdollinen... Meikäläinen lähtöö hiihtelemään. Ulkona on aivan ihana auringonpaiste.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Lisää leimasimia...

Tällainen pieni ostos tällä kertaa. Lisää leimasimia.... näin kauan ostoslakkoni kesti. :)   Ja Iso KIITOS teille jotka jaksatte kirjoitella kommentteja. Niitä on aina niin kiva saada ja lukea!!

torstai 17. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #78


Tällä kertaa P*skarteluhaaste #78 -haasteena on käyttää kortissa itsetehtyjä koristeita. Sehän sopii minulle! Olen ihastunut tähän  leimasimeen: WOJ: n suojelusenkeli joka halaa sydäntyynyä! Ihanaa Aurinkoista Kevätpäivää!!

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Magnoliahaaste #44

Magnoliahaaste #44 - Haasteena on RUSKEA. Tässä korttini haasteeseen. Hyvää päivänjatkoa kaikille!

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvää Ystävänpäivää teille kaikille ihanille korttiharrastelijoille ja kaikille blogissani vieraileville!

Syntymäpäiväkortti


Syntymäpäiväkortti miehelle. Täytyi olla yksinkertainen kortti, ilman kukkia yms.  röyhelöjä... Niittasin pellavalankaa koristeeksi.

lauantai 12. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #77

P*skarteluhaaste #77  Haasteena on; tee lahjapussi tms. ystävälle. Minun ystävälläni on synttärit juuri nyt. Joten tein paperipussukan hänelle! Sisälle pussukkaan saa sopivasti mahtumaan lahjan! Ihanaa aurinkoista päivää! Kiitos kävit luikkaamassa blogissani! :) Jätähän viestin että voin tehdän vastavierailun!!
 Epäselvyyden vuoksi lisäsin tekstin: ystävälle. Nyt pitäisi olla kaikki kriteerit täytetty! :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Magnolia haaste #43

Magnolia haasteessa tuli tehdä lämpimin ajatuksin kortti kortti. Tässä korttini; Hyvälle ystävälleni. Kiitos teille jotka jaksatte vierailla blogissani ja kommentoida!

Surukortti

Yllättäin tuli tarve surukortille. Tämän tein kiireessä. Siksi yksinkertainen ilme.

maanantai 7. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #76 - Bingo

Bingo-rivini; tagi-kimalle-pinkki. Aurinkoista päivänjatkoa lukijoilleni!

Kihlaparille!

Tällä leimasimella ensimmäinen kortti!! Sydämessä on kiiltävää koholakkaa.. Ei taida näkyä kuvassa. Kyyhkyset ovat tarkasti liimattu alimman leimakuvan päälle, mutta kuvauskulmasta johtuen näyttävät kuin olisivat vinossa...

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sydän koruja hopealangasta


Tässä jälleen yksi korusetti. Kaulakoru ja rannekoru. Korviksetkin tein, mutta ne unohtuivat kiillotusrumpuun. Saan ne tiistaina..

torstai 3. helmikuuta 2011

Koruja hopealangasta

Tässä yksi hopeatyökurssin tekele.  Korttirintamalla on ollut vähän hiljaista. Pikku herra pian 3.v. ei nuku enää päiväunia. Ja se on korttiaskartelusta pois..:/